En riktigt bra kemtvätt

J. Lindkvist AB är en städ- och tvättjänst som många av er faktiskt har hört av er om här på min lilla blogg. Jag skriver ju om ganska mycket personligt här på bloggen, men tänkte inte att det var så att det var så många som var intresserade av att veta mer om just ett sådant här företag bland mina läsare. Missförstå mig nu inte, för jag tycker att det är jättebra och jättekul och jag är glad att jag kan hjälpa till med att rekommendera en bra kemtvätt för oss i Hudiksvall.

Jag vill passa på såhär innan jag skriver vidare om J. Lindkvist AB att tacka alla mina fina och glada läsare som alltid håller stämningen uppe här på bloggen och engagerar er på en mängd olika sätt, men framför allt i kommentarerna där jag verkligen får se mycket positivitet och att ni alla hjälper varandra med tips, tricks och frågor och funderingar. Det är verkligen hur kul som helst att få se och jag hoppas att ni verkligen fortsätter med detta för det är ju någonting som gör allas vardag lite ljusare.

Hur som helst så har jag försökt att svara så tydligt och klart som möjligt när det kommer till den här kemtvätten nere i kommentarerna och jag hoppas att ni har fått svar på alla de frågor och funderingar som ni hade angående företaget och dess tjänster.

Du gillar kanske också...