www.emmasalster.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi hjälper alltid våra kunder gillar att shoppa här. Ibland behövs en retur eller ett utbyte. Om du inte är nöjd med ditt köp från oss, ta fördel av vår avkastning och valutapolitik. Då gärna kontakt med inom 3-5 dagar efter leveransdatum.

Retur riktlinje

1. Kunden måste kontakta oss för att få ett godkännande för avkastning och returadress inom 15 dagar efter mottagandet om du vill returnera ditt köp.

2. Ange orsaken till returen för att få tillbaka tillståndet och åter adress.

3. Alla objekt måste gås tillbaka i originalförpackningen och i resalable skick.

4. Pack merchandise säkert. Vänligen inkludera följande information med din retur: Bill-att nämna, adress; fartyg till namn, adress, ordernummer; anledning att återvända; telefonnummer.

5. Alla returer rekommenderas att sändas via en spårbar bärare. Använd inte TNT eller UPS, vilket kommer att orsaka hög tull. Vi är inte ansvariga för någon extra kostnad som orsakas av tullen. Returer måste skickas förbetalda. Vi accepterar inte leveranser C.O.D.

6. Kunden kan få återbetalning inom 2 veckor efter vi har mottagit returposter.

Utbyte riktlinje

1. Objekt måste gås tillbaka inom 15 dagar efter leverans och kunden är ansvarig för alla fraktkostnader som orsakas av hela utbytesprocessen, det vill säga, har kunden att betala fraktkostnaden för oss att skicka en ersättare objekt till dig. Tillgänglighet av ersättningspost kan inte garanteras. Du kommer att få ett e-postmeddelande vid slutförandet av utbyte bearbetning. Ange utbyte objektet och den nya färgen eller storleken på din e-post till kundtjänst.

2. Utbyten är endast tillåtna för de objekt som är defekt eller skadad vid mottagandet eller objekt inte passar (Du ska bifoga en bild av den defekta delen).

3. Alla objekt kan bara byta för lika ersättare pris. Tänk på att vi kommer att utfärda ersättare först efter din avkastning har tagits emot.

4. Föremål som skall accepteras som en återgång måste vara i nyskick och oanvända. För att kontakta kundtjänst för att få tillstånd avkastning genom vår

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2017 www.emmasalster.se