Fick ett presentkort

God dag alla läsare! För några veckor sedan så fick jag en present av min kompis som jag känner att jag måste utnyttja här snart. Jag fyllde nämligen år för drygt två veckor sedan och som vanligt så hade jag inte en aning om vad jag önskade mig i present, men min kompis visade upp riktigt bra fantasi. Ett presentkort för fotvård och massage i Helsingborg, inte illa va. Jag blev både förvånad men väldigt glad över presenten. Det är ytterst sällan som jag går på massage och jag tror aldrig att jag någonsin har gått på fotvård, så det var verkligen perfekt. Jag är lite av en sån person som klagar en del, oftast gör jag det dock med glimten i ögat. Eftersom att jag på senaste tiden har klagat en del på att jag har ont i fötterna så är det lite kul att hon lyckades snappa upp det och ge mig fotvård i present. Det ska blir riktigt rolig och jag vet egentligen vad jag ska förvänta mig med tanke på att det är första gången, men jag tvekar inte på att det kommer vara skönt. Om inte annat så är det nog väldigt behövligt. Massage har jag varit på några gånger under mitt liv men det är inte många gånger, dock så tycker jag att det är väldigt skönt. Det här är precis den typen av present som jag tycker om att få, men det gäller att använda presenten innan man glömmer av den. Jag behöver inte fler paket och liknande utan det känns faktiskt som att jag har allting som behövs, därför är det perfekt att få en present som massage och fotvård. En upplevelse är alltid härligt och i det fallet är det nog som sagt även behövligt. Nu ska jag bege mig ut en sväng faktiskt, jag måste gå ner till matbutiken innan rusningen kommer.  

Du gillar kanske också...